Met behulp van de groene laser als een kat speelgoed

Posted by & filed under .

Date/Time
Date(s) - 09/17/2016
All Day

Category(ies) No Categories

Na het vervangen van de batterijen in onze groene laser pointer om de paar dagen, kochten we dit als een kat speelgoed. De laserpen is krachtig genoeg dat schijnt het in mijn ogen om te controleren of de helderheid van een slecht idee was (die ik besef is een iets minder nauwkeurige meting dan lumen). De groene laser lijkt voldoende helder, en ik was in staat om mijn kat springen op de muur over twee kamers prima. Mijn kat houdt van deze laserpen. Het lijkt stevig algehele aangelegd.

Kortom, ik ben blij met this.purchase. Het moet urenlang vermaak voor mijn vervelende kat. Er lijkt geen sprake zijn van beam focussen, maar who cares? Hou van deze – kreeg het voor mijn katten te spelen met de groene laser. Plus het licht was zwak. Wou dat ik dit eerder gevonden! Twee cycli zou genoeg zijn (wit LED en groene laser). Houd de knop ongeveer 3 seconden activeert een 5 modus, waarin het knippert een morsecode S.O.S. met de groene laser pointer.

De reden dat ik kocht het is om te gebruiken als een hulpmiddel lezingen – de 200mW groene laser gebruiken. Ik heb een aantal laserpennen die eindigen in de prullenbak omdat de batterij situatie gekocht. Het werkt geweldig zoals bedoeld. Ik hou ook van het gebruik maakt van standaard AAA-batterijen. Ik zou kunnen maken van een adapter om te kunnen snel monteren aan één van mijn huis verdediging geweren. Er is een lichte artefact uit de reflector die resulteert in een tweede, kleinere laser punt, maar het is niet een probleem en te klein om weg te merken meer dan 10 voet. Het Artikel tot dusver zeer duurzaam en hoogwaardig laserpen geweest. Dit item voldeed aan al mijn verwachtingen en was zeker de moeite waard de kosten.

Wij gebruiken deze laserpen in de eerste plaats voor de groene laser- het is een kat speelgoed! Wanneer u deze in te schakelen, zijn er hoorbare klikken. Mijn katten hebben geleerd om te lopen op het lawaai. Geweldig product voor een kat speelgoed! Ik heb meer besteld voor kousstuffers! Zij maken grote kat speelgoed / noodsituatie laserpennen. Gewoon rekening mee dat er een plastic houder wanneer u hen ontvang als eerste dat moet worden verwijderd om de accu’s om contact te maken. We hebben het spelen met hen een paar weken en hebben niet de AAA-batterijen nog veranderen.

De laserstraal gaat uit ongeveer dertig voeten en nog steeds in staat zijn om te zien. Tot nu toe kan het de stootje, heb ik de tel kwijt van het aantal keren dat ik het heb laten vallen. Voor de prijs het is oke, maar let op je kunt niet het verkleinen van de scherpstelling / balk. Zelfs ging door de wasmachine / droger in de jaszak en nog steeds werkt prima (maar ik zou niet aanraden het te doen). Verwijder het stukje doorzichtig plastic binnen endcap, dus batterijen contact maken. Het komt met een erg leuk om te spelen met onze hond.

2000mW laser pointer

Mijn kleinzoon en ik deel deze laser pointer, en meestal gebruik maken van de 2000mW laser als iets de kat zou volgen, als hij geïnteresseerd waren. Ik hou niet van het gebruik van mijn mobiele telefoon als een LED-licht, en, als een appartement manager, vinden dit juweeltje toegankelijk en bruikbaar. Wat kan ik nog krijgen ze te doen? De mogelijkheden zijn eindeloos Ik durf te wedden. Mijn enige klacht is dat je om door de laser knipperende LED. Ik probeerde nieuwe batterijen, maar kon alleen maar een lichte knipperen. Ik kan nu verder lui te zijn door te spelen met mijn katten, terwijl nog steeds op de bank zit. Ik kan krijgen ze de lichten uit te schakelen met dit.

Comments are closed.