De krachtige laserpen met een hoge betrouwbaarheid

Posted by & filed under Other.

Date/Time
Date(s) - 08/26/2016 - 08/13/2026
12:00 am

Category(ies)

Als je slepen, je gaat te willen om een ​​adequate waarschuwing systeem. Het slaat gemakkelijk en veilig. Bijvoorbeeld, in het kader van de lange afstand werkomgeving, de krachtige laserpen heeft behoefte aan heldere en zichtbaar genoeg groene straal op verschillende werkvlakken projecteren. Vergeleken met een ander type koelsysteem, de thermische emitterende prestaties van deze 300mW groene laser ten minste 10 keer beter.

De metalen koellichaam koelsysteem met voldoende ruimte kan eindelijk de meest efficiënte thermische emitterende tijdens medische experimenten. Voor de belangrijkste van allemaal, de groter formaat laser buis zorgt er altijd voor zorgen dat de hoge stabiliteit en hoge betrouwbaarheid laserlicht. Deze 26mm diameter laser buis is altijd werkbaar is voor een hogere output aangedreven 532nm groene laser module. Wanneer de operationele vermogen hoger is dan 30mW, de laserpen heeft altijd grotere ruimte als de thermische emitterende systeem.

Wat voor soort industriële gebieden, deze groene laserpen is slechts in staat om de medische experimenten met een constante werkspanning te maken. De laser diode deel is perfect beschermd, waardoor het verzekeren van de levensduur lange staat van dienst van meer dan 8000 uur. U kunt kopen laserpen als je nodig hebt om dit te doen. In de medische experimenten, de exploitant van deze krachtige laserpen heeft geen behoefte aan over de balk stabiliteit. Binnen de laser module buis, dit laserpen keurt constante stroom elektrische printplaat met de intellectuele feedback controlesysteem.

Wat voor soort industriële gebieden, deze laser krijgt de brede selectie van de werking temperaturen van -10 graden tot 50 graden Celsius. Laten we praten over de laser veiligheid. Naast de meest duurzame structuur, werkbaar is voor de verschillende zware werkomgeving, dit laserpen is altijd werkbaar met gekenmerkte voordelen van het perfecte thermische stabilisatie-functie. Brandbommen flares kan gevaarlijk zijn en nog een ander ding moet je zorgen maakt over de verwijdering van toen besteed te zijn.

Vandaag de dag kun je sterk laserpennen zowat overal te vinden en hebben niet veel nodig om online te bestellen. Als je toevallig om hier te winkelen voor andere goederen, en je zult een aantal uitstekende ‘definitieve verkoop’ deals hier. Je kunt waarschijnlijk zelfs gebruik maken van uw mobiele telefoon oplader, zodat er geen te hebben om nog een andere kabel mee te nemen. De krachtige laserstraal zal duren ongeveer 3 uur bij volledig opgeladen batterij en duurt ongeveer 3 uur om weer op te laden. Op het gemak kant, kijk dan op deze sterke 500mW laserpen. Richt het hoofd in elke richting. U kunt het zelfs gebruiken als een muur van licht. Het laadt gemakkelijk.

laserpen 500mW

Comments are closed.